VillaEtiquette.ro – Cazare In Deva Judetul Hunedoara

Villa Etiquette este locul unde calitatea inalta si bunul gust desavarsit isi dau mana pentru a da nastere unui spatiu de vis, un loc deosebit de cald si primitor care sa-ti ofere confortul dorit atunci cand esti departe de casa .
Pornind de la mobilierul masiv emanand un parfum discret de lemn, la lenjeria de cea mai buna calitate si continuand cu obiectele decorative originale, aduse din diverse colturi ale lumii, confortul si luxul pe care le gasesti la Villa Etiquette iti vor face sejurul la noi de neuitat. Cazare In Hunedoara .

Pe linga atributele locatiei privind dotarile , calitatea materialelor si accesoriilor folosite , un factor foarte important pentru orice afacere este calificarea si calitatea profesionala a personalului . Personalul locatiei a fost selectat cu multa grija , astfel incat sa corespunda tuturor cerintelor in acest domeniu de activitate . Sunt persoane tinere cu pregatire in domeniu avand un comportament impecabil fata de clienti si o atitudine responsabila fata de nevoile sau solicitarile clientilor nostri .

Villa Etiquette ofera cazare in Deva , la standarde occidentale insa la preturi Romanesti , accesibile oricarui om , cazare in orasul Deva , judetul Hunedoara , intr-un loc retras si linistit, beneficiind de tot confortul dorit si cele mai bune servicii. Iata ce va oferim ! Fie ca va aflati in calatorie de afaceri, sau in tranzit spre o alta destinatie, Villa Etiquette este alegerea cea mai buna, locul in care sigur veti reveni si data viitoare cu placere…

Villa Etiquette are cablu TV cu zeci de canale Romanesti si internationale , internet wireless de mare viteza , supraveghere video in interior dar si in exterior, frigider in fiecare camera , seif pt.valori , foen si aer conditionat in fiecare camera. Fiecare camera a fost construita cu multa atentie, imbinand utilul cu placutul, facand uz din abundenta de tehnologia moderna si stilul clasic-elegant pentru a veni in intampinarea celor mai exigente dorinte. Pensiune In Deva .

Si asta nu e tot … Am asezonat aceasta abundenta de stil si bun gust estetic cu o bucatarie pe masura pe care o apreciaza mereu clientii restaurantului nostru. Un singur lucru reprezinta o constanta in acest mozaic culinar: ingredientele perfect naturale, de calitate, preparate cu multa grija si fara conservanti sau alti aditivi alimentari.

Preparatele necesita o pregatire elaborata, se merge numai pe preparate “home made”, inclusiv in ceea ce priveste sosurile. Se lucreaza EXCLUSIV cu produse naturale si nu se folosesc semipreparte sau alte produse care contin E-uri si conservanti. Restaurant Deva .